O nama

Gotika d.o.o   se nalazi Požeško Slavonskoj  županiji u gradu Pleternica.  Naša djelatnost je izrada stiropornih dekoracija za interijere i exterijere,u prvom redu fasadnih štukatura(erte,bordure,istake),te 3D reklamnih natpisa od stiropora-stirodura, zatim tu su razne makete ,scenografije za tv. kazalište i sl. i niz raznih ukrasa i dekoracija za uređenje vašeg doma i poslovnog prostora.Razne oblike od stiropora također možemo izraditi po vašim idejama i nacrtu                                                                                                                  

Svi naši proizvodi se rade od najkvalitetnijih matrijala koji se mogu naći na tržištu te su jamac kvalitete i duge trajnosti naših proizvoda.Velikom upornošću,  stalnim praćenjem svijetskih tehnologija u ovoj djelatnosti i ulaganjem u proizvodnju i kvalitetu proizvoda danas možemo ponuditi proizvode koji će zadovoljiti i najizbirljivije kupce ,tako da se danas naši proizvodi koji su našli kupce diljem Hrvatske mogu  naći i u susjednim zemljama.Uzorke naših proizvoda možete dobiti besplatno na vašu adresu, isto tako svu naručenu robu šaljemo na vašu adresu uz minimalne ili nikakve troškove dostave ovisno o količini. Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni robu bez ikakvih pojašnjenja možete o našem trošku vratiti nazad. Bez obzira jeste li naš kupac ili ne uvijek smo spremni sa vama podjeliti naša iskustva ili dati savjete po pitanju dekoracija.

Za sve vaše upite, poslovne prijedloge, narudžbe ili ideje, naš info telefon Vam je na raspolaganju gotovo od 0-24 sata. Ukoliko ne budemo u mogućnosti realizirati Vaše zahtijeve uputiti ćemo Vas na adrese drugih proizvođača.

Gotika d.o.o. je nositelj certifikata Bonitetne izvrsnosti čime je svrstana među uspiješne i pouzdane tvrtke